Basiscursus Schilderen met Acrylverf

Lessen met acrylverf

Wil je meer leren over schilderen en de technieken die je kan gebruiken in combinatie met acrylverf? 

Meld je dan aan voor de Basiscursus schilderen met acrylverf.

Tijdens de basiscursus, die 6 lessen duurt, behandel ik tijdens iedere les een apart thema. In deze lessen komen ook de verschillende schildertechnieken en verftechnieken te sprake. 

Je krijgt wekelijks een nieuwe opdracht die je gaat uitwerken aan de hand van de geleerde technieken. Jouw eigen creatieve werk neem je uiteraard mee naar huis.

Let op: De nieuwe cursussen starten per september 2022.

WAAROM MEEDOEN AAN BASISCURSUS SCHILDEREN MET ACRYLVERF BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Basiscursus schilderen met acrylverf bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De Basiscursus schilderen met acrylverf wordt gegeven aan de Lagendijk 3, 1541 KA Koog aan de Zaan.

De lessen worden gegeven op woensdag. Er is een middag- en avondgroep, om iedereen de kans te geven om mee te doen aan de cursus. 

De kosten van deze cursus zijn € 210,- inclusief btw. Ik zorg voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de cursus genuttigd worden. Daarnaast zorg ik voor alle materialen die tijdens de cursus gebruikt worden, zodat jij je daar geen zorgen meer over hoeft te maken. Jouw schilderij neem je na de les mee naar huis.

De groepen zijn als volgt:

Woensdagmiddag: 14:30 – 17:00
Woensdagavond: 19:00 – 22:00 

Programma

Tijdens de basiscursus werken we met 6 verschillende thema’s. De opbouw van de cursus is als volgt:

Datum Thema
7 september 2022
Creatief met kleur
14 september 2022
Beweging
21 september 2022
Perspectief
28 september 2022
Portret
5 oktober 2022
Abstract
12 oktober 2022
Eindopdracht

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop of cursus bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops en cursussen. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!