Creatief bedrijfsuitje

Lekker Creatief! met het je collega's

Creatief bezig zijn met collega's

Wist je al dat creativiteit en samenwerken goed samen gaat? En dat deze aspecten elkaar enorm kunnen versterken, wat de teamprestaties ten goede komt? 

De meeste teams hebben een bepaalde mate van creativiteit nodig. Of dat nu is in een sport of in een team van collega’s, het komt het teamgevoel altijd ten goede.

Door een creatief bedrijfsuitje te organiseren, leer je elkaar op een nieuwe manier kennen. Er ontstaan regelmatig totaal nieuwe dynamieken door samen een creatief bedrijfsuitje te beleven. Het komt het teamgevoel ten goede, wat meestal doorwerkt op de teamprestaties en individuele prestaties. 

Creatief vriendinnenuitje In de Hoge Hoed

Vraag nu een offerte aan

Waarom een creatief bedrijfsuitje bij In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje bij een workshop voor een creatief bedrijfsuitje bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De workshops zijn tot en met 31 2022 in Het Element te Zaandam. Vanaf 1 juni 2022 verhuis ik naar mijn nieuwe atelier aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Alle workshops zullen vanaf die datum daar plaatsvinden. 

Een creatief bedrijfsuitje geef ik echter ook op locatie, zoals op de werkvloer of in een horecagelegenheid. Afhankelijk van de workshop, wordt deze op maat opgesteld voor jullie. 

Ik zorg voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de workshop genuttigd worden. Dat betekent een onbezorgd uitje voor iedereen!

Programma

Het programma is afhankelijk van de gekozen workshop. De workshops waaruit je kan kiezen voor je personeelsuitje zijn:

  • Relax Paint
  • Paint Fun
  • Paint Night
  • Paint Party

Ben je benieuwd naar wat de workshops inhouden? Klik dan op de naam van de workshop waar jij benieuwd naar bent. Op de pagina van de workshop kan je allerlei informatie vinden, zoals het programma en de praktische informatie over deze workshop. 

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!