Paint fun

Een middag Lekker Creatief!

Voor een leuke, creatieve middag

Heb je zin in een leuke middagactiviteit om met jouw vrienden en vriendinnen, teamgenoten of collega’s te doen? Kies dan voor de workshop Paint Fun!

Tijdens de Paint Fun workshop, die in Het Element in Zaandam wordt gegeven, beleef je een leuke, creatieve middag. De workshop duurt maar liefst 2,5 uur en wordt volledig verzorgd door In de Hoge Hoed.

Laat je creativiteit de vrije loop en ontdek tijdens een ontspannende en volledig verzorgde middag misschien wel verborgen talenten!

Je gaat aan de slag op een schilderdoek, papier of een ander voorwerp. Je ontdekt de verschillende mogelijkheden van het schilderen met acrylverf.

Tijdens de workshop verzorg ik een hapje en een drankje, zoals koffie en thee, frisdrank, een biertje of een wijntje. 

Paint Fun workshop In de Hoge Hoed

WAAROM MEEDOEN AAN de paint Fun SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Fun workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De workshops zijn tot en met 31 mei 2022 in Het Element te Zaandam. Vanaf 1 juni 2022 verhuis ik naar mijn nieuwe atelier aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Alle workshops zullen vanaf die datum daar plaatsvinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.

De workshop duurt van 14:30 – 17:00. De prijs van de Paint Fun workshop is € 35,- p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Na de schilderworkshop praten we nog even na. De borrel (wijn, bier, water en fris) en de versnaperingen die hierbij horen zijn ook bij dit bedrag inbegrepen. Oftewel: een middag waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Introductie
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht
  • Schilderen
  • Nabespreking

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!