Paint Night

Maar liefst 3 uur lang Lekker Creatief!

Voor de avondmensen

Kom jij in de avond het meeste tot leven? Heb jij het idee dat je in de avond op je best bent? Ben jij in de avond het meest creatief? Oftewel: ben jij een echt avondmens? 

Kom dan een avondje gezellig schilderen met acrylverf. Tijdens deze avond kan je je hoofd leeg maken en je uitleven op het doek. 

Je start met een warming up en je krijgt tips en tricks. Vervolgens krijg je een schilderopdracht, waarbij je aan de slag gaat met je eigen creatie. Niets is goed of fout, het gaat allemaal om jouw gevoel en jouw creativiteit.

Na afloop praat je na met de groep en geniet je van borrelhapjes en snacks én bier, wijn, fris, koffie of thee.

Paint Night workshop In de Hoge Hoed

WAAROM MEEDOEN AAN de paint night SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Night workshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De workshops zijn tot en met 31 mei 2022 in Het Element te Zaandam. Vanaf 1 juni 2022 verhuis ik naar mijn nieuwe atelier aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Alle workshops zullen vanaf die datum daar plaatsvinden. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid bij het atelier.

De workshop duurt van 19:00 – 22:00. De prijs van de Paint Night workshop is € 40,- p.p. In deze prijs zitten alle materialen zoals verf, kwasten, doeken, papier en eventueel ander materiaal inbegrepen. 

Na de schilderworkshop praten we nog even na. De borrel (wijn, bier, water en fris) en de versnaperingen die hierbij horen zijn ook bij dit bedrag inbegrepen. Oftewel: een avond waarbij je nergens meer naar hoeft te kijken en alleen maar hoeft te beleven!

Programma

Hieronder kan je het programma van de schilderworkshop terugvinden. Ik raad je aan om een paar minuten voor aanvang aanwezig te zijn, zodat je even kan acclimatiseren en de omgeving in je op kan nemen. Dit komt de creativiteit ten goede!

  • Intro & Warming Up
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht Schilderen I
  • Pauze
  • Opdracht Schilderen II
  • Nabespreking & borrel

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!