Paint Party

Lekker Creatief! met elkaar

Schilderen doe je niet alleen

Ben je op zoek naar een leuk teamuitje? Een activiteit voor een vrijgezellenfeest of gewoon een leuke dag met vrienden of vriendinnen?

Reserveer dan een schilderworkshop op maat en kom met elkaar schilderen onder het genot van een hapje en een drankje.

Tijdens de Paint Party krijgen jullie een schilderopdracht. Deze opdracht kan verschillen per keer. Het kan zijn dat jullie een individuele opdracht krijgen, maar het kan ook zijn dat jullie een gezamenlijke opdracht krijgen en dus met z’n allen iets moeten creëren. De schilderworkshop wordt voor jullie op maat gemaakt. 

De workshop begint met een warming up. Tijdens deze warming up krijg je tips and tricks en de schilderopdracht. Uiteraard praten we na afloop nog even na. 

Paint Night workshop In de Hoge Hoed

WAAROM MEEDOEN AAN paint Party SCHILDERWORKSHOP BIJ IN DE HOGE HOED?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje voor de Paint Party schilderworkshop bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Praktische informatie

De Paint Party workshop wordt gegeven in Het Element of op locatie. Het Element bevindt zich op het Zilverschoonplein 18 te Zaandam. Over parkeergelegenheid op hoef je je geen zorgen te maken, er is namelijk voldoende gratis parkeergelegenheid voor de deur.

 Op locatie kan overal zijn. Het is voor mij mogelijk om naar verschillende gelegenheden te komen, zoals restaurants, een strandtent of op het werk. 

De schilderworkshop wordt op maat samengesteld voor jullie. Zowel de duur als de prijs van de workshop is daarom in overleg.

Ik zorg voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de workshop genuttigd worden. Dat betekent een onbezorgd uitje voor iedereen!

Programma

Het programma van de Paint Party is iets anders dan andere programma’s, omdat deze op maat wordt samengesteld. Om toch een indruk te geven van wat het programma kan zijn, houd ik onderstaand schema aan.

  • Intro & Warming up
  • Inzicht / tips / verhaal
  • Opdracht Schilderen I
  • Pauze
  • Opdracht Schilderen II
  • Nabespreking & borrel

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!