Workshops

Workshops bij In de Hoge Hoed

Workshops bij In de Hoge Hoed

Bij In de Hoge Hoed worden verschillende workshops aangeboden. Zo is er voor ieder wat wils. Zit het juiste aanbod er voor jou toch niet bij? Neem dan contact op, zodat we samen kunnen kijken of we een passend aanbod kunnen aanbieden.

 

Zie je meerdere workshops die jou aanspreken? Dan kan je ook gebruik maken van één van de strippenkaarten die ik aanbied. Deze strippenkaarten kan je gebruiken om meerdere workshops bij In de Hoge Hoed te reserveren. 

Creatief vriendinnenuitje In de Hoge Hoed

Workshop 6 strippenkaart: € 210,-

Met deze strippenkaart kan je je aanmelden voor 6 workshops naar keuze, die je kiest wanneer het jou uitkomt. 

Per e-mail of WhatsApp laat je me weten met welke workshop je mee wil doen en op welke datum.

Workshop 10 strippenkaart: € 325,-

Met deze strippenkaart kan je je aanmelden voor 6 workshops naar keuze, die je kiest wanneer het jou uitkomt. 

Per e-mail of WhatsApp laat je me weten met welke workshop je mee wil doen en op welke datum.

Waarom een creatief bedrijfsuitje bij In de Hoge Hoed?

Waarom schilderen?

Buiten dat schilderen gewoon ontzettend leuk is om te doen, heeft het ook nog eens gezondheidsvoordelen. Schilderen is namelijk een ontspannende activiteit. 

En ontspanning hebben we nodig. Anno 2022 leven we in een hectische periode, waarin de prikkels nooit stil staan. Denk maar eens aan je werk, gezinsleven en je familie, maar ook aan alle apparatuur die iets van je wilt. Je WhatsApp ontploft wellicht regelmatig, je e-mail inbox lijkt continu vol te lopen en over de telefoontjes hebben we het dan nog niet. Er is weinig ruimte voor ontspanning, weinig ruimte voor rust en nog minder ruimte voor het op een rij zetten van de eigen gedachten en gevoelens.

Schilderen verlaagt je stresslevel, verhoogt je creativiteit, zorgt voor een flexibelere geest en je ontdekt nieuwe energie, waarvan je niet eens wist dat je het had. Het is creatieve zelftherapie. Het schilderen zorgt ervoor dat je je gedachten kan ordenen en je gevoelens kan verwerken. Als we het moeten vergelijken, werkt schilderen net als yoga. Yoga wordt vaak aangeraden als mensen veel stress ervaren in het hedendaagse drukke leven. 

Reserveer snel een plekje bij een workshop voor een creatief bedrijfsuitje bij In de Hoge Hoed om jouw welverdiende moment van ontspanning te pakken. Laat je creativiteit de vrije loop in een mooie ervaring die je kan delen met jouw familie, vrienden, collega’s of teamgenoten.

Bekijk de workshops

Klik op de kwast om de workshops te bekijken.

Boek nu je workshop!

Klik op de kalender om direct je workshop bij In de Hoge Hoed te boeken.

Contact

Klik op de telefoon om contact met mij op te nemen.

Workshops

De workshops zijn tot en met 31 mei 2022 in Het Element te Zaandam. Vanaf 1 juni 2022 verhuis ik naar mijn nieuwe atelier aan de Lagendijk 3 te Koog aan de Zaan. Alle workshops zullen vanaf die datum daar plaatsvinden. 

Ik zorg voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de workshop genuttigd worden. Dat betekent een onbezorgd uitje voor iedereen!

Ben je benieuwd naar wat de workshops inhouden? Klik dan op de naam van de workshop waar jij benieuwd naar bent. Op de pagina van de workshop kan je allerlei informatie vinden, zoals het programma en de praktische informatie over deze workshop. 

  • Relax Paint
  • Paint Fun
  • Paint Night
  • Basiscursus Schilderen met Acrylverf

Met groepen

Wanneer je een workshop met een groep reserveert, kan ik ook op locatie komen. Dit kan zijn op het werk, maar ook in een horecagelegenheid of anderszins. 

Hierbij zorg ik voor de nodige hapjes en drankjes die tijdens de workshop genuttigd worden. Dat betekent een onbezorgd uitje voor iedereen!

Ben je benieuwd naar wat de uitjes inhouden? Klik dan op de naam van het uitje waar jij benieuwd naar bent. Op de betreffende pagina kan je allerlei informatie vinden, zoals het programma en de praktische informatie over deze activiteit. 

  • Creatief Vriendinnenuitje
  • Creatief Teamuitje
  • Creatief Vrijgezellenfeest
  • Creatief Bedrijfsuitje

Sfeerimpressie

Wil je weten hoe een workshop bij In de Hoge Hoed eruit ziet? Bekijk dan hieronder wat foto’s die gemaakt zijn tijdens de workshops. Van starten tot uitvoering en van uitvoering tot eindresultaat, laat je inspireren en boek snel jouw workshop met jouw vriendinnen, team of collega’s!